tiistai 26. marraskuuta 2013

Keittiön kodinkonehaaveita, yksi toteutunut ja toinen lähetetty joulupukille

Nykyään kodinkoneet ovat uskomattoman lyhytikäisiä, että on ihan käsittämätöntä, että minulla oli 23 vuotta sama leivänpaahdin, kyllä yli 20 vuotta!! Tässä jo muutamana jouluna olen haaveillut uudesta kauniista leivänpaahtimesta uuteen keittiöön ulkonäöltään sopivasta, mutta en ole tullut hankkineeksi... nyt yhtenä aamuna vanha Moulinex'ni ei enää lämmenytkään!

No niin, minähän jo tiesin heti minkä hankkisin, sillä olin sitä ihaillut nettikaupoissa jo kauan ja tiesin myös mistä sen saisi edullisimmin ;-) Niinpä meille kotiutui ihana ja kaunis De Longhi! Kyllä kelpaa katsella, tekisi melkein mieli vaihtaa kahvinkeitinkin samanlaiseen...Tuskin tämä leivänpaahdin meillä ihan edeltäjänsä ikään pääsee, mutta toivon sille useita käyttövuosia, meillä kun on toinen kodinkoneyksilö, mikä ei ihan täyttänyt sille asetettuja käyttövuosia. Onnistuin kuluttamaan Kenwoodin yleiskoneen viidessä vuodessa (joista ehkä kolme todella aktiivista!) käyttökelvottomaksi, sillä ei voi enää vatkata edes kermaa!!

Eli, nyt haaveilen kunnon KitchenAidista, minkä ei pitäisi muutamasta käyttövuodesta suuttua!! Sillä kun on viiden vuoden takuukin. Se on kai lasten joulupukin kirjetten mukana kirjoitettava oma toivelista, jotta tämä ihanuus tulisi pelastamaan minut!! Tällaiset haaveet näin joulun alla!Mukavaa joulunodotusta, muistakaa kirjoittaa joulupukille!


Villa Tähkä(KitchenAid Artisan, kuva Verkkokauppa.com)

1 kommentti:

  1. Brillante on niin kaunis! <3 Ooh! Sopii teidän kauniiseen kotiin. :)

    VastaaPoista