sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Jälleen muffinsseja, Halloween herkkuja haamu- ja kurpitsakoristeilla

Hei taas me leivotaan :-)

Tästä blogistahan on tulossa leivontablogi, olenpa viime aikoina postannut pelkkiä leivottuja herkkuja... Huomenna menemme koko perhe lasten Halloween juhliin, jonne lupasin leipoa jotain hyvää... Niinpä jo viikolla leivoin ison satsin muffinsseja pakkaseen, jotka sitten tänään koristelin haamuilla ja kurpitsoilla.


Tarjolla juhliin on valkosuklaa-mustikka- ja Pätkis- muffinsseja. Varioin vaihtelun vuoksi perusohjettani suklaamuffinsseista. Sen olen jo aiemmin tänne postannutkin: Suklaamuffinssit

Vaihdoin kaakaojauheen ja tumman suklaan valkosuklaaseen ja keskelle muffinssia laitoin lusikallisen pakastemustikoita, tämä siksi etten halunnut taikinan värjäytyvän kokonaan tummaksi mustikoista. Osaan taikinasta rouhin Pätkis-suklaata, kun halusin testata monien kehumia Pätkis muffareita... 

Näistä kyllä minusta tuo valkosuklaa/mustikka yhdistelmä oli parempi, vaikka olisi taikinassa voinut olla vielä enemmänkin valkosuklaata, nam!!

Koristeluun käytin samaa kuorutusta kuin aiemmassa postauksessani, osan värjäsin oranssiksi ja pursotin kurpitsoja muffinssien päälle. Viime viikon kurpitsakakun koristelusta jäi mustaa sokerimassaa, joten näpertelin kurpitsoille silmät ja suut. Värjäämättömästä kuorutteesta pursotin haamuja ja samasta mustasta myös haamuille silmät ja suut!

Toivottavasti nämä maistuvat lapsille ja vähän aikuisillekin!


Villa Tähkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti