keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Pieni kuvaussessio pienessä kylpyhuoneessa

Olen tammikuun aikana harjoitellut uuden kamerani käyttöä. Pikkulikat on kuvattu sisällä ja ulkona edestä sekä takaa! Esikoinen hihkuu harva se päivä, että äiti ota minusta taas kuvia! Olen jo jopa toistamiseen vaihtanut blogin bannerin uusiin pieniin kuviin, jee!

Joulun jälkeen kuorin kodin joulukoristeista vasta Nuutin-päivän tienoilla ja siitä lähtien se on  näyttänyt tarvitsevan suursiivousta! Lisäksi aurinkoiset päivät ovat näyttäneet ihanat pölyt ja liat ympäri kotia. Sitten tänään siivousurakan päätteeksi sain inspiraation kuvata yläkerran pienen kylpyhuoneemme, jota en ole vielä esitellytkään blogissa.


Talon rakennusvaiheessa pienen kylpyhuoneen suunnittelu lähti kahdesta ajatuksesta tai toiveesta; saada pieni suloinen tassu-amme ja valko-musta kahdeksankulmainen laatta lattiaan. Ajatuksena valko-musta ja romanttinen kylpyhuone, josta on käynti vaatehuoneeseen sekä yläkerran olohuoneeseen. Etsimäni laatta löytyikin nopeasti sekä myös amme, sen jälkeen niihin sopivat hanat ja kalusteet... Meillä oli edellisestä kodista Ikean kylpyhuoneen kaappi ja hankimme saman sarjan allaskaapin ja pelikaapin. Myös valaisimet ovat Ikeasta. WC istuimella ei minusta ollut niin väliä, mutta kansi piti tietysti olla musta ja hiljainen... no, se pitikin tilata erikseen!


Mikään ei ole niin rentouttavaa kuin lämmin vaahtokylpy!
Blogeissa kerrotaan aina monenmoisista DIY projekteista ja tässä pari minun tuunausta! Jotenkin tuntui vaikealta löytää sopivia pyyhekoukkuja tämän tyyliseen kylpyhuoneeseen. Sitten löytyi sisustusliikkeestä tällainen koristeellinen kolmen koukun naulakko kylpypyyhkeille täysin valkoisena. Maalasin naulakon nupit mustiksi, jotta se istuisi paremmin kylpyhuoneen tyyliin.


Käsipyyhkeille löysin tällaisen perhosen, mutta sekin oli aivan väärän värinen... sekin sai pikaisen spraysuihkauksen ja perhosesta tuli musta!Koska meillä käydään suihkussa ammeen vieressä tarvittiin suihkuverho suihkun ympärille. Ja tietysti valkoinen kaunis suihkuverho! Ja verhon ripustimet... pitkän etsinnän jälkeen löytyi tällaiset saippuapala-koukut.

Kerrankin olen jo suunnitellut seuraavankin postaukset, oho! Seuraavaksi kurkistus meidän makkariin.


Ihania ja aurinkoisia pakkaspäiviä !


Villa Tähkä


2 kommenttia:

  1. Kaunista ja romanttista. Hyvä kamera ois kyllä hieno saada.

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Ihanaa kun mulla on yksi uskollinen lukija :-) Sain tosiaan pitkäaikaisen haaveeni täytettyä, kun joulupukki toi mulle kameran! Se on sellainen mikrojärjestelmäkamera, joten ei ole mahdottoman kokoinen... oli testien paras ja kovasti kehuttu. Nyt vain täytyis opetella käyttämään!!

    VastaaPoista