torstai 17. lokakuuta 2013

Siivouspäivä kylpy- ja kodinhoitohuoneessa

Sain tänään pikkuisen päiväunien aikana jonkin sortin siivoushepulin ja normaalin peruspesun lisäksi tuli tehtyä kylpyhuoneelle oikein suursiivous lattiasta kattoon. Kiiltävästä kylppäristä innostuneena päätin sitten kuvata kätteni tuloksen ja tällaisia kuvia tuli.Näkymä ovelta sisään tullessa. Kun rakentaessa suunnittelimme pesutiloja oli minulle tärkeää, että suihkuhuone on yksinkertaisen kaunis eikä muovitörppöjä ole näkyvillä tai jotain metallihyllyjhäkkyröitä nurkassa.
Laatta on RTV:n perus valikoimasta kiiltävä valkoinen laatta (40x25). Rantakiviboordi löytyi Laattapisteestä. Suunnitteluvaiheessa löysin kuvan eräästä lehdestä, jossa oli tehty tällainen seinäke, minkä taakse oli piilotettu lasihyllyt. Hyllyn koon suunnittelussa oli merkittävää tuo ison laatan koko ja boordin leveys, mutta niitä hyväksikäyttäen piirsin kuvan tästä seinäkkeestä talotehtaan tuotannolle (meidän talommehan rakennettiin moduleina tehtaalla Vöyrissä ja kasattiin paikalleen tontilla). Vähän siellä ihmeteltiin, että mikäs tämä on, mutta kiltisti kasasivat tuon.


Kolme lasihyllyä riittää meidän perheen shampoille ja pesuaineille.

Rantakivet ovat niin ihania...Ruskeanharmaalasinen ovi vie tummaan saunaan...


Sauna on niin tumma, että siitä vähän vaikea saada kuvaa meikäläisen laitteilla... tämä nurkka näkyy ikkunasta tulevan valon kanssa edes vähän. Seinässä suonharmaa Supi-saunasuoja ja lauteissa musta Supi-laudesuoja. Saunassa on Harvian pylväskiuas. Tällaisen hämyisen tunnelman halusimmekin saunaamme.


Käynti suihkutilaan on kodinhoitohuoneesta. Ovi on Dorman maitolasinen liukuovi, mikä säästää tilaa toisin kuin ulos avautuva perusovi. Viljantähkä-tarra alakulmassa on tilattu eteisen Villa Tähkä tarroitusta varten, mutta käytinkin siitä vain osan eteisessä, joten loput päätyi liuku-oveen.

Liukuovi raollaan... Olen ihastunut H&M:n lattiapyyhkeisiin, niitä meiltä löytyy molemmista kylppäreistä erivärisinä! Naulakossa äidin Marimekon kylpytakki ja tyttären Ristomatti Ratia :-)


Näkymä eteisestä kodinhoitohuoneeseen ja ovesta pääsee takakuistille saunan jälkeen vilvoittelemaan. Tosin useinmiten tällä ovella ovat kuopuksen vaunut ja päiväunensa neiti nauttii kuistilla ko. oven takana! Ovella on sopivasti kuraeteinen, helppo puhdistaa kurakelilla vaununpyörät ja isomman kurahaalarit.


Tässä sujuu vaipanvaihto ja pyykinpesu sekä kuivaus... mun työhuone siis!!Pikkulikkojen oma naulakko myös tämän oven luona!

Siivouksen lisäksi sain viikonlopun kakkutilauksen alkuvaiheet kuntoon, tällä kertaa tulossa on pikkupojalle syntymäpäiväksi Smurffi-kakku! Kääk, jännittää miten smurffi-naama luontuu kakkuun... Kuvat kakusta sitten viikonloppuna ja seuraavana viikonloppuna on vuorossa Halloween kurpitsakakku myös pojan syntymäpäiville!!

Mukavaa viikonloppua!

Villa Tähkä2 kommenttia:

  1. Wau miten hieno tuo hyllykkö kylppärissä! Ja tyylikästä muutenkin. :) Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Minusta muoviset sampoo törpöt pilaavat kauniin kylpuåyhuoneen, siksi ne pitää pilottaa hyllyyn!!

    VastaaPoista