torstai 22. toukokuuta 2014

Arvaa mikä on mun lempikukka?


Ihanaa kun kesä on tullut ja kukista voi nauttia sekä sisällä että ulkona! Nappasin viime viikonloppuna ruokakaupasta nipun liljoja ja nyt ne ovat täydessä kukassa... ah, miten kauniita!! 
Meillä on etuterassilla pari ihanaa hieman liilaan vivahtavaa kerrottua petuniaa amppelissa. Rakastuin näihin ensisilmäyksellä puutarhalla ja mun oli ihan pakko saada ne meille!

 
 
Takaterassilla on pari valkoista lumikelloa amppelissa!

 
Valkoisia orvokkeja olen istuttanut koreihin vähän sinne tänne... niitä riittää, niitäkin rakastan! Ne tulevat meidän pihalle keväällä heti narsissien ja helmililjojen jälkeen.

 

 
Vielä lisää orvokkeja...
 
Joko arvasit mikä on mun lempikukka?? No, no se on tietenkin valkoinen kukka ;-) Mulle kelpaa kukka kuin kukka, kunhan se on valkoinen... noh, joskus pinkit ruusut tai tulppaanit, niin ja pinkit pionit... mut joo, valkoiset kukat on mun lemppareita. Joulunakin meillä on vain valkoisia joulukukkia!! Jostain syystä mulla on tällainen mieltymys valkoiseen väriin! Mites sulla??
 
 
 
 
Villa Tähkä
 


5 kommenttia:

 1. Hei! Löysin juuri ihanan blogisi ja kukkamakukin meillä täsmää �� aurinkoista viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Hei Kati, kiitos kommentistasi! Täytyypä käydä lukaisemassa myös sinun blogiasi :-)
  Aurinkoa myös sinne Villa Valkoon toivoo Paula

  VastaaPoista
 3. Tiedätkö tuon kerrotun petunian lajiketta?
  Itse ostin kanssa, mutta lappua ei ruukussa ollut:)

  VastaaPoista
 4. Hei, se on Petunia Tumbelina, mutta alalajiketta en muista. Kysyn puutarhurilta ja ilmoitan sen uudella kommentilla ;)

  VastaaPoista