tiistai 24. helmikuuta 2015

Sekaisin Pinterestistä


Minulla on ollut jo pitkään Pinterest tili ja olenkin silloin tällöin käynyt etsimässä jotain tiettyä kuvaa tai aihetta. Vasta joku viikko sitten innostuin luomaan ensimmäisen oman taulun ja jäin kerrasta koukkuun! Ja oikeastaan sen mahdollisuudet avautuivat paremmin. Nyt käyn säännöllisesti katsomassa uusia pinnauksia ja haen mieleen juolahtaneita aiheita ja kuvia. Olen myös selannut monia sivuja taustalta, en pelkästään ihastellut suloisia kuvia ja bongannut muutaman uuden ihanan blogin. Pinterest <3, I'm in love!!


Olen pohtinut sivupöydän hankkimista olohuoneeseen sohvan taakse ja etsiskellessäni kuvia sivupöydästä päätin tehdä Sisustusunelmia -taulun ja silloin jäin koukkuun. Heti tuli mieleen uusia taulu-aiheita ja pinnejä alkoi kertyä... Huomasin olevani pian koukussa ja etsiväni aina vaan uusia aiheita ja luovani uusia tauluja... Siis täysin sekaisin Pinterestistä!Tässä yksi sivupöytä jonka pinnasin... Samalla löytyi ihania keittiöitä ja kuvia "Pantryistä", mikä on onkin ollut haave pitkään, mutta tuskin tähän kotiin toteutuu.... Mutta ollapa apukeittiö tai vaatehuonemainen ruokakomero johon saisi hyllyille kaiken tarpeellisen piiloon??
Ja täältä löytyy tietysti kaikki ihanat kakut ja muut leipomukset!! Uskomattoman kauniita kakkuja ihan mistä tahansa aiheesta. Enpä ole uskaltanut näyttää niitä tyttärelleni, sillä toiveet vain nousisivat entistä huimimmiksi.
Ja näitä hauskoja Keep calm tauluja löytyy joka lähtöön, tässä yksi suosikeistani ;-)


Vielä en ole omia blogikuvia julkaisut täällä, mutta täytyy pian opiskella sekin.

Onko kukaan muu hurahtanut Pinterestiin?Villa Tähkä


2 kommenttia:

  1. Kävin alkuvuodesta kokeilemassa mut en tajunnu siitä yhtikäs mitään.....

    VastaaPoista
  2. Voi vitsi, sieltähän löytyy vaikka mitä!! Oletko etsinyt neule yms. juttuja?? Ja sitten voi tehdä omia tauluja, ihan paras haaveilulataamo ;-)

    VastaaPoista