sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Pitkäpiimäinen valaisinprojektiAloitin joskus keväällä pienen valaisinprojektin ja sain sen viimeiset tuunaukset tänään valmiiksi, pikkasen pitkäpiimäinen projekti!! Lähinnä projektin tarkoituksena oli etsiä ikkunoita valaisemaan tarkoitettuja valaisimia, siis ikkunavalaisimia... Kun sitten löysinkin netistä ihan kivannäköisiä ja siinä kävi juuri niin kuin mun muissakin valaisinprojekteissa, että niitä piti vähän tuunata, että ne sopivat meidän kattopistokkeisiin... tai lähinnä näistä ikkunavalaisimista puuttui kattokupu ja meidän ikkunapistokkeet katossa eivät ole piilotettu minkään ikkunapaneelin tai verholevyn taakse vaan ne näkyvät suoraan katosta...  sellaisiksi meillä on tuunattu nuo joulutähdetkin ettei rumia johtoja roiku vaan ovat kattokuvun alla piilossa.

 
Keittiön ikkunan sininen valaisin ja kaunis posliinikattokuppi

No, kun kuvut puuttuivat niin piti etsiä kauniita ja valaisimiin sopivia kattokupuja ja ah, miten ihania löysin DomusClassican nettikaupasta... Ostin pari posliinista ja voi sitä miehen lisätyön riemua ;-), mutta kyllä ne ovat kauniita. Sellaiset asennettiin keittiön pienen vaaleansinisen lampun kanssa keittiöön ja makuuhuoneen ikkunavalaisimiin. Olohuoneen lamppuihin löytyivät krominväriset, jotta sopivat yhteen olohuoneen isomman kattokruunun kanssa... Tätä viimeistelyä on sitten kestänyt useampi kuukausi, kun ei olla saatu aikaiseksi viimeistellä noita johtoja ja kattokupuja.

Tässä ne nyt kuitenkin ovat, parempi myöhään kun talven pimeimmät päivät ovat nyt täällä!!


Yläkerran olohuoneen pienen ikkunan valaisin

Alakerran olohuoneen valaisinpari ja saman sarjan pöytävalaisin.
  
 
 

 

Makuuhuoneen valaisimet ovat minun suosikkeja, niillä tulee ihanan hämyinen iltavalo huoneeseen. Kattokruunu on niin kirkas, että iltaisin lukiessa lukuvalon lisäksi nämä valot antavat tunnelmaa. Tosin näistä kuvista näkee hyvin, mikä on minun seuraava projektini tai siis, mikä on vielä kesken... elikkäs nuo verhot tähänkin makuuhuoneen ikkunaan... Kunpa keksisi minkälaiset tähän tilaan haluaa...

 

Näissäkin kauniit posliiniset kattokupit. Kaksi valaisinta rivissä välkehtien.

Valoisampia iltoja ja joulunodotusta  toivoen!
Villa Tähkä
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti