lauantai 15. marraskuuta 2014

Apuva, mä en meinaa ennättää enää mitään kivaa - askartelua kesken siivouspäïvän!

 

Elämä on ollut ihan järkyttävää kiirettä koko syksyn ja mulla on koko ajan huono omatunto sekä paha mieli tekemättömistä töistä tai siitä, etten ennätä tehdä mitään omaa tai itselle kivaa! Töihin paluu parin kotivuoden jälkeen on oikeesti rankkaa. Töissä tsemppi päällä, että muistaisi kaikki vanhat jutut ja päästä perille uusista kuviosta!!

Olen todennut, että ihan niistä pienistäkin hetkistä pitää nauttia ja jos jokin paikka on rempallaan, niin sitten vaan on! Näkisitte meidän pyykkivuoren tai tyttöjen huoneen kaaoksen, huoh! Omaa aikaa on viikottainen pilates ja työmatkalla dekkareiden lukeminen, niitä olen ahminut elokuun jälkeen jo varmaan kymmenen - useamman kuukaudessa. Bloggaaminen on myös vähentynyt huomattavasti, mutta yritän petrata joulua kohden ;-)

Eilen kampaajalla istuessani luin uuden Kotiblogit lehden ja  ihastelin sieltä tuttujen blogien kuvia. Vinkkinä lehdessä oli bloggaajan (en kyllä valitettavasti muista kenen!) tällainen idea lautasliinarenkaiksi.

Meillä oli keittiö kaaoksessa tänä aamuna tyttöjen mannapuuro-aamiaisen jäljiltä, että eipä innostanut siivous siltä seisomalta. Päätin kokeilla näiden renkaiden askartelua siivouksen sijaan. Liimaa, narua ja tyhjä paperirulla. Pienellä askartelulla nämä renkaat syntyivät talouspaperirullan ja juuttinarun avulla. Ainoa hankala asia oli saada paperirullasta yhtä leveitä rullia...Ostin tässä taannoin H&M Home nettikaupasta tällaisia pellavaisia lautasliinoja valkoisina ja pellavanvärisinä. Olin pitkään haaveillut kauniista liinoista ja hypistellyt niitä Stockkalla kymmeniä kertoja. Sitten vinkkinä luin muutamista sisustusblogeista näistä kehuja ja ostinkin 12 kpl satsin. Isänpäivänä sitten katoin nämä ensimmäistä kertaa pöytään ja minultahan puuttui nuo renkaat.
Renkaat voisi tuunata vielä jollain kauniilla koristeella jouluksi, mutta tässä ensikuvat askartelun tuloksista.


Askartelusta innostuneena siivous sujui sitten jo paremmin ja otin esiin ulko- ja jouluvaloja sekä sain pari muutakin vanhaa kesken jäänyttä tuunausta valmiiksi.

Ei muutakuin askastelemaan joululahjoja tai koristeita!!

Villa Tähkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti