keskiviikko 28. elokuuta 2013

Meidän koti Villa Tähkä

Meidän kotimme on valmistunut reilu pari vuotta sitten ja pikku hiljaa, kärsimättömän ihmisen pinnaa koetellen, on sisustettu huone kerrallaan kotia valmiimmaksi... kotimme sisustus ei siis vielä ole täysin valmis, paljon hienosäätöä odotettavissa!! Tyyli hieman maalaisromanttinen ja rustiikkinen, unohtamatta pieniä bling bling- elementtejä.

Talomme on perinteistyylinen puutalo ja kaipuu tämän näköiseen taloon syntyi jo Tuusulan asuntomessuilla astuessani iki-ihanaan Kannustalon Rauhalaan, se oli kuin olisin kävellyt kotiin... Rauhalan puutarhakalusteissa oli valmiina minun nimi, se oli kuin enne!! Pitkän haaveilun tuloksena valmistui omanlainen Rauhala ja sai nimekseen Villa Tähkä. Talo ei ole Kannustalon mallistoa, vaan Simons Elementin valmistalo, mikä muokattu meidän perheelle sopivaksi.

Kaunis Kermansaven takkaleivinuuni on olohuoneemme kruunu, lämmittää ihanasti talvi-iltoina ja leivinuunissa valmistuu mehevät karjalanpaistit ja muut uuniruoat.

Pari kuvaa olohuoneesta... Suloinen sekamelska siis vanhoja tavaroita, Ikeaa ja muista uusia huonekaluja... Todella suositut Ikean Ektorp sohvat näkyvät monissa sisustusblogeissa, mutta en voi kuin kehua niiden sopivuutta lapsiperheelle! Konepestävät päälliset helpottavat elämää, kun pikkuneidit ovat sutanneet sohvatyynyyn naamansa ;-) Tosin istuintyynyt olen peittänyt pellavakankaalla, mikä on vielä helpompi heittää koneeseen sen likaantuessa.

Valkoista, beigeä ja pellavaa...Tai sitten värimaailma keksittiin näistä otuksista...


Tässä on Villa Tähkä ensimmäisnen esittelypostaus. Kuvia otan tällä hetkellä vain puhelimella tai iPadilla, järkkäri on vielä haavelistalla. Eikai kaikkea voi saada tai paljastaa kerralla??


Villa Tähkä


2 kommenttia:

  1. Kaunis koti teillä ja noi otukset uppoo hyvin sisustukseen ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, sisutus muutaman huoneen osalta vähän vielä kesken... olohuone valmis, joten sitä voipi esitellä! Muita sitten jatkossa!

    VastaaPoista