sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Marjaisa superfood-smoothie käynnistää hyvän päivän

Olen pitkään nauttinut erilaisista aamiaissmoothiesta, laittanut niihin mitä milloinkin on tehnyt mieli. Useimmiten marjoja pakasteesta tai hedelmiä sekä jogurttia tai rahkaa, ehkä appelsiinimehua sekä pellavansiemenrouhetta. Olen makeuttanut niitä välillä sokerilla tai stevialla joskus taas mennyt ilman mitään.

 
Erilaiset superfooditkin kyllä kiinnostavat, mutta jotenkin on tuntunut vaivalloiselta ja työläältä, että pitäisi ostaa jos jokinmoista pussia ja jauhetta, ja tutkia mikä sopisi minulle, niin että innostus on usein laantunut. Pellavansiemenrouhetta ja lesitiinirakeita kummoisempia en ole aiemmin syönyt. Kunnes törmäsin tällaiseen valmiiseen sekoitukseen, ja se jopa maistuu hyvälle. Taisin olla  mainoksen uhri, mutta nyt on jo toinen pussi menossa, olen jäänyt koukkuun! Jos vielä joku keksisi äänettömän blenderin, niin nauttisin tällaisen joka aamu, silloinkin kun vielä muu perhe nukkuu...

Tämä siis Voimaruoan Wholefood 360 Vanilja  jauhetta, mikä sisältää heraproteiinia, mantelia, kookosmaitoa, pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä, seesaminsiemeniä, chiansiemeniä, psylliumkuitua, kurpitsansiemeniä, ravintohiivaa ja on makeutettu luonnon stevialla. Jauhetta on sekä kaakaon, että vaniljan makuisena. Itse olen käyttänyt vielä vain Vaniljaa, koska se jotenkin natsaa paremmin marjojen ja hedelmien makuparina. 


Näistä koostui tämän aamun smoothie: Reilu desi pakastemustikoita ja loraus appelsiinimehua sekaan,jotta soseutuu helposti. Sitten annos Wholefood jauhetta, desi jogurttia ja lopuksi loraus mantelimaitoa.

Life-myymälässä kehuttiin tätä myös sekoitettuna mantelimaitoon, joten kokeilin sitäkin, se oli ehkä vähän turhan karkeaa minun makuuni, kannattaa käyttää tehosekoittimessa :-). Parasta minusta tulee ihan marjasmoothien osana. Tilkka mantelimaitoa smoothieen antaa täyteläisen maun. Appelsiinimehua taas olen käyttänyt alunperin jo siksi, että marjat menisivät jäisinä helpommin soseeksi vähän laiskemmassakin blenderissä - maito tai mantelimaitohan saa ne entistä kovemmaksi jäiseksi klöntiksi.

Wholefood tuoksuu reilusti vaniljalle, tuoksu jo lupaa hyvää!

Annos 50g on noin desilitra jauhetta - ainakin minun keittiövaa'an mukaan.
Ja taas valmistui reilu annos aamupalalle, mutta join aivan kaiken - tämä pitää hyvin nälkää!Maistuvaa aamua kaikille ja voimaa uuteen päivään!
Villa Tähkä

ps. tämä ei ollut mainos :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti