tiistai 26. elokuuta 2014

Uutta vaihdetta ja vauhtia arkeen

Hupsis, sinne meni aika kotona pienten lasten kanssa ja minulla alkoivat työt sekä molemmilla tytöillä päiväkoti-arki! Siis todellakin hupsis, mihin se aika hujahti?? Melkein kahden vuoden ajan olin perhevapailla ja lopuksi vielä kesälomalla!

Vietimme ihanan helteisen kesäloman perheen kanssa ja elokuun alusta opettelimme rauhallisesti uutta arkea, niin että en ole ehtinyt tarttua blogiini ollenkaan, vaikka kameran muistikortti olisi pullollaan kuvia!! Luonnos-vaiheessa olevia postauksia on kyllä lähemmäs kymmenen, mutten ole saanut niistä yhtäkään valmiiksi :(. Välillä on iltaisin harmittanut, kun ei aika ole riittänyt blogille, kun lenkillä käyminen ja sänky ovat vieneet voiton! Ja pilates-harrastuskin jatkunut kesätauon jälkeen! Kaikeksi onneksi myös pikkuneitien päiväkotisyksy on alkanut mukavasti. Pienemmän totuttelu päiväkotiin on onnistunut hyvin ja iltapäivisin äitiä on vastassa kaksi nauravaa tyttöä!

Viime viikonloppuna pihanrakennuksen viimeiset askareet veivät kaiken mehun minusta. Levitimme kivituhkaa ja sepeliä talon takanurkille sekä asettelimme isompia kiviä reunoiksi. Onko se piha sitten valmis? No, ei! Tässä talonrakentamisen ja sisustamisen lomassa on valjennut se tosiasia, että sisustaminen ja puutarhanhoito jatkuvat aina... kokoajan on jokin pieni juttu kesken ja siivottavana tai tuunattavana:-) Pihastakin on luvassa postaus, jahka saan sen viimeisteltyä.


Ja tämän kaiken tekemisen ohella, olen ottanut omaan syömiseen ja liikkumiseen ihan uuden vaihteen. Viimeiset vauvakilot pois, pls. Tai lue: paremminkin äitiysloman herkuttelun kilot ;-). Kotona olo ei vaan millään laihduta, ei minua ainakaan. Koko ajan tekee mieli herkkuja ja jatkuvasti pohdin, että mitähän leipoisi seuraavaksi. Niinpä töihin palattua oli helppo aloittaa kurinpalautus lautasella ja liikkumisessa. Lenkkeilyn aloitin tosin jo kesälomalla ensin kävellen ja sitten jopa juosten. Pari viikkoa sitten luin artikkelin Iltasanomista ja päätin kokeilla tätä sen kummempia ihmettelemättä. Kävin ostamassa Lifesta tuon Fitfarmin Burner-purkin ja pussillisen soija-lesitiinirakeita sekä kaupasta kamalasti rahkaa ja salaattia sekä Omega3-valmisteen. Vielä ei voi hehkuttaa tavoiteeseen pääsystä, mutta sanonpa, että kesällä niin pinkeät housut menevät mukavasti jalkaan, eivätkä kiristä ja alkuvuoden lukemiin verrattuna vaaka alkaa näyttämään jo järkeviä lukemia, niin että yllättävän hyvillä viikkolukemilla on painonpudotus alkanut! Suosittelen!


Näillä eväillä jatkuu meidän perheen syksy.


Aurinkoista syksyä kaikille!!


Villa Tähkä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti