torstai 15. toukokuuta 2014

Kevätherkkuja arkilounaalla - luksusta!

Olen tänä keväänä ihastunut entistä enemmän vihreään tankoparsaan eri tavoin valmistettuna ja eri lisukkein. Olemme grillanneet ja keittäneet parsaa, syönyt ne sitten voisulalla, mustapippurilla ja sormisuolalla maustettuina. Tänään nautin parsani uppomunan kanssa, nam!

Myös itsetehty hollandaise-kastike sopii parsan kanssa erinomaisesti!






Uppomuna ei onnistunut ihan täydellisesti, olis meinaan voinut olla hieman juoksevampi mun makuun... Täytyykin muistaa ensi kerralla, että kolme minuuttia on parempi keittoaika kuin neljä minuuttia.

Parsan jälkeen söin tonnikalasalaattia vuohenjuustolla... Ihan luksusta syödä tällaisia herkkuja lapsen ollessa päiväunilla!




Onneksi ollaan menossa kesää kohti, joten nämä tuoreet herkut sen kun lisääntyvät viikko viikolta!

Nyt toivotaan lämpenevää ilmaa viikonloppua kohti, että voisi kuopsuttaa puutarhaa!



Villa Tähkä




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti